? ??????????????Country Girl? ????? ?? ???Rating: 3.6 (28 Ratings)??49 Grabs Today. 4611 Total Grabs. ????
??Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lead Sails? ????? ?? ???Rating: 5.0 (2 Ratings)??41 Grabs Today. 530 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, April 19, 2010

EXAM !!!??

Lama dah tak menulis blog..
kritik2 buku..
Rasanya anda tau kan kenapa..
tak sempat nak baca buku lain..
sebab ngah sibuk baca buku untuk exam..
hehe...(bacalah sangat)

ni slip exam..

ini buktinya...
hehe..
antara buku yang saya baca untuk exam kali ni..
xdelah banyak sangat kena baca..
tapi...
baca pun tak abis..


kepada semua yang sedang, @ akan mengambil peperiksaan..
gud luck semua..


7 pendapat anda?:

ain nabihah said...

haha..novel oja sudah betukar menjadi buku2 ilmiah..alhmdulillah oja sudah kmbli ke pgkal jln. =p

FiLZaH said...

banyak sgt buku nak baca..ada yg x sempat baca men tembak je..tu nsb bek klu ABCD klu esei, x tau nak wat pe..juz isi, then pas wat esei tu kuar dr stadium...huhuhu...

all the best yea writer...

terbangjauh said...

ain : hehe, time exam je taubat jp..
filzah : btul 2..tq

FiLZaH said...

bnyk novel ko kan oja..blh la aku tgok..klu x pun nnt ko cte k kat blog ni..

ain nabihah bt ahmam said...

haha..tp soalan maharat td mmg maut la..png kpl den jwb.huhu

terbangjauh said...

betol2 nmenye maharat sbb dia x perlu bce byk tp lbh kpd maharat (kemahiran)

terbangjauh said...

bole je nk pnjm filzah...mmg niat nk citer sume kt blog.. InsyaAllah cuti sem ni..